Steve Aoki, Stormzy en meer naar Secret Solstice 2018

Stormzy
Foto: Stormzy at Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

De eerste namen voor Secret Solstice 2018 zijn bekend gemaakt! Dit jaar reizen onder meer Steve Aoki, Stormzy en 6lack af naar het Scandinavische eiland. 

Er zijn maar liefst 56 namen bekend gemaakt voor het IJslandse festival. Hieronder vallen ook grote namen zoals 6lack, Bonnie Tyler, Death From Above en Goldlink. Alle nieuwe namen zijn te vinden in de line-up op de site.

Steve Aoki

Steve Aoki is een wereldberoemde electro/house dj uit de Verenigde Staten. Nasat dat hij veel eigen nummers produceert, werkt hij veel samen met andere artiesten zoals Will.i.am, Iggy Azalea en Linkin Park. In 2007 kreeg hij de DJ Award voor de categorie ‘best set op the season’. Secret Solstice wordt niet het eerste festival voor de dj dit jaar. Hij treedt namelijk ook al op op het Spring Awakening Festival (Chigago) en het Ultra Music Festival (Miami).

Secret Solstice

Secret Solstice is een meerdaags festival dat gehouden wordt op IJsland. Dit festival wordt gehouden van 21 tot 24 juni net buiten Reykjavik. In 2014 vond de eerste editie plaats, dit was het eerste festival wat ooit in IJsland werd gehouden. Secret Solstice wordt  gehouden met de jaarlijkse zomer solstitium. Tijdens deze gebeurtenis is de langste dag van het jaar gaande. Voor IJsland betekent dit dat de zon niet onder gaat. Het hele festival is er constant daglicht, een unieke bijkomstigheid.

Tickets voor het Secret Solstice 2018 heb je al vanaf €127 ,-. Deze en andere tickets zijn verkrijgbaar op de site. De tickets zijn nu nog verkrijgbaar als super early-bird tickets, dus wees er snel bij, want op = op!