‘Yay!’ voor eerste namen Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Afgelopen woensdag was daar eindelijk de eerste lading namen voor Lowlands 2018. Kendrick Lamar, Gorilaz, War On Drugs, Dropkick Murphys, Dua Lipa en nog zo’n twintig andere namen staan op de poster. Wij waren benieuwd naar de reacties, dus vroegen wij naar jullie oordelen over de line-up.

Maar liefst 70% ziet de line-up van Lowlands wel zitten. Een dikke ‘Yay!’ is dan ook jullie reactie op de eerste namen van het festival in Biddinghuizen.

Zo staat de ene festivalganger vooraan in de moshpit, pakt de ander zijn dansschoenen alvast uit de kast en zijn er andere mensen die nog bidden voor hun favoriete acts. Maar hé, het zijn pas de eerste namen. Many more to come!

De line-up


Wil jij je nu al voorbereiden op wat komen gaat? Of twijfel je nog en wil je graag muzikaal kennismaken met de aangekondigde acts? Dat kan allemaal met onze festival playlist op Spotify!

Lowlands 2018

Lowlands schoorstenen
Foto: Debbie Spaan/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. In 2017 waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk veel meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop. Op het festival in Biddinghuizen kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Tickets voor de aankomende editie gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie over Lowlands 2018 kun je terecht op de officiële website. Daarnaast kun je op ons forum  speculeren over de hele line-up van 2018.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.