Advertisement

André Rieu in de toekomst mogelijk naar Lowlands

Photo by Charlie1965nrw via Wikimedia Commons

Zou het? Volgens Afterpartees-zanger Niek Nellen is de organisatie van Lowlands al langere tijd bezig om André Rieu te boeken. Dat dit tot nu toe nog niet is gelukt komt volgens Nellen omdat André ‘niet durft’. 

Nellen doet deze uitspraak in een video van 3voor12 over Lowlands. Hij vertelt dat hij in gesprek was met Bas Jansen, boeker bij MOJO, die hem toevertrouwde dat er al langere tijd geprobeerd wordt om André Rieu naar Lowlands te krijgen. Volgens Nellen is deze kans nog niet verkeken en ‘gaat het gebeuren’.

Check het filmpje hieronder!

 André Rieu

Als een van Nederlands best verkopende artiesten heeft André Rieu weinig te bewijzen. Zijn concerten worden wereldwijd goed bezocht en in Nederland zijn de optredens op het Vrijthof een begrip geworden. Hij verwierf veel bekendheid met zijn uitvoeringen van stukken van Strauss, al kwam zijn commerciële aanpak hem vaak op kritiek te staan. Maar fans vinden het juist goed dat hij het zo groots aanpakt. Op deze manier worden de werken van klassieke meesters namelijk wijd en zijd verspreid. Mocht je niet willen wachten totdat Lowlands hem mogelijk boekt kan je via zijn website andere concerten vinden!

Lowlands 2018

Lowlands 2018 is alweer de 26e editie van het festival in de Flevopolder. Zoals ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. In 2017 prijkten The xx, Editors en Mumford & Sons nog op de bovenste regel van het affiche. Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalsite.

 

Lowlands Logo

Lowlands 2002

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 23-25 augustus 2002
Tickets Niet meer beschikbaar.