Swedish House Mafia bevestigt tour 2019

Vijf jaar hebben de fans erop moeten wachten. Maar het moment is hier: Swedish House Mafia start een nieuwe tour in 2019. 

In de zomer van 2012 kondigden de dj’s van Swedish House Mafia het einde van het trio aan. Ze wilden alle drie hun eigen weg gaan. Na hun laatste shows in 2013 was het dan ook echt gedaan met het drietal. Tot nu: Steve Angello bevestigd in een interview met het Zweedse ‘Sydsvenskan’ dat de dj combinatie terug is. Tijdens een reünie-optreden op Ultra Miami liet hij weten: “We’re Swedish House Mafia for good this time”. Waar hoop jij de dj’s volgend jaar live te zien?

Swedish House Mafia

In 2008 vormen Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso de groep Swedish House Mafia. Met z’n drieën maken ze 5 jaar lang hitgevoelige house en reizen ze de hele wereld af om in de grootste zalen te spelen. Het trio scoort hits met knallers als ‘One (Your Name)’ en ‘Don’t You Worry Child’. Ondanks al het succes besluiten ze op 24 juni 2012 de handdoek in de ring te gooien. Als vrienden kiezen ze ervoor om nog één keer op tour te gaan. Onder de noemer ‘One Last Tour’ reizen de Zweden nog eenmaal de wereld over en staan ze drie keer in een uitverkochte Ziggo Dome. De climax van die tour is vandaag precies drie jaar geleden, toen de heren voorgoed afzwaaiden na een optreden op het Ultra Music Festival, daar waar het allemaal ooit eens begon.