4 redenen waarom we zin hebben in Welcome To The Future 2018

WTTF 2017
Photo: Welcome To The Future

Zo veel festivals en zo weinig zomer. Wij bij Festileaks snappen het goed als je ook even niet meer weet waar je je welverdiende portie feest en ontspanning moet zoeken. Daarom tippen we je graag onze aanbevelingen. Met vandaag: Welcome To The Future! We geven je 4 redenen waarom wij al lang en breed in de feeststemming verkeren.

Wat ooit in 1992 is begonnen als dansfeestje in Paradiso, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire house- en technofestivals die Nederland te bieden heeft. Op acht prachtig versierde podia, zijn een groot aantal nationale en internationale dance-helden te zien. Een milieubewuste manier van werken is een tweede natuur geworden; Welcome to the Future wordt zelfs erkend als een van de tien groenste festivals ter wereld (bekroond met een Certificate of Excellence van A Greener Festival Award).

Klinkt nog niet overtuigend genoeg? Dit zijn 4 redenen waarom je toch écht eens naar Welcome To The Future moet.

1. Omdat het festival er zo verdomd mooi uitziet

We’re so excited to reunite in 44 days to be precise… ❤️ #welcometothefuture #festival #wttf2018

Een bericht gedeeld door Welcome to the Future (@welcometothefuturefestival) op

Op acht verschillende podia staan nationale en internationale dj’s voor je klaar. Of je nu een technokonijn, een hipster of houseliefhebber bent: iedereen is welkom! Alle area’s zijn kennen een eigen thema. Zo heb je de ‘Amsterdam‘ stage waar je je op de wallen waant, de ‘Circus‘ stage die is opgebouwd in een circustent en de ‘Forest‘ stage waar je de Bacardi-bar vindt en het voelt alsof je voor een intiem huisfeestje bent uitgenodigd.

2. Omdat er ook een heuse food line-up is

DTRH16 eten en drinken

Beef burgers, hot dogs, empanadas, poke bowls, The Dutch Weedburger, pizza, salads, vegan junk food, Vietnamese kitchen, churros, pasta, smoothies, crèpes, sandwiches, nachos en dat is nog maar een greep uit de het festivalassortiment. Welcome To The Future heeft er zelfs een food line-up pagina voor ingericht. Dat wordt smullen!

3. Omdat je de hele dag cocktails kunt drinken


Ook op gebied van cocktails biedt het festival veel keus. Zo kun je naar de mobiele cocktailbarBlusbus‘ of naar ‘Professor Cocktail‘. Ga je liever door met dansen, terwijl je je cocktail bestelt? Loop dan naar de Forest stage, waar je je met een overheerlijke mojito in de hand al dansend in Cuba waant. Ben je met een hele posse? Dan kun je ook gewoon een mojito-pitcher bestellen!

4. Omdat je er vanuit Amsterdam heen kunt fietsen

Het Twiske is niet heel handig gelegen qua ov, maar gelukkig zijn er pendelbussen die vanaf en naar Station Amsterdam Sloterdijk rijden. Kom je vanuit Amsterdam? Kom dan op de fiets! Vanaf Amsterdam Centraal Station is het appeltje-eitje: neem de veerboot ‘Buiksloterweg’ en volg aan de overkant de borden te volgen. Er worden zelfs extra veerboten gepland op 21 juli om wachttijden te verminderen. Fietsen kost je slechts 25 minuten.

Welcome To The Future 2018

De twaalfde editie van Welcome To The Future vindt plaats op zaterdag 21 juli op Het Twiske, een recreatie- en natuurgebied ten noorden van Amsterdam. Op de line-up voor dit jaar staan onder andere Dubfire, Joris Voorn, Pan-Pot, Chris Liebing en Charlotte de Witte. Kaarten voor het festival zijn uitverkocht.

Welcome to the Future Logo

Welcome to the Future 2023

Locatie
Nederland
Oostzaan, Nederland
Datum 22 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen