Ze stonden deze zomer op All Points East, We Are Electric en FIB Benicàssim. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan het Franse electronic-duo Justice. We nemen je mee naar één van hun shows.

Door de jaren heen hebben we Justice al op een hoop festivals in zowel Nederland als België mogen begroeten. Het recept is altijd hetzelfde: dansbare hits, een uitzinnig publiek en natuurlijk dat kenmerkende kruis. Opeens staan de dj’s doodstil voor het publiek, hun rechterhand in de lucht. Zelfs de spectaculaire visuals worden tijdelijk gedoofd. Minutenlang blijft het stil, tot de verlossende lyrics klinken: because we, are, your friends! Een kolkende massa is het gevolg. We nemen je mee naar een klassieke Justice-show, namelijk die op Ultra Miami 2012.

Justice

Foto: Olivier Bourgi / Flickr.com

De mannen van Justice gaan volgend jaar op tournee! Het duo achter hits als ‘D.A.N.C.E.’, ‘Civilization’ en ‘Genesis’ is een graag geziene gast op de festivals en was in het verleden te zien op Rock Werchter, Dour, Roskilde en Sziget. Vorig jaar maakten de heren al een rondje langs de festivals. Zo speelden ze op Colours of Ostrava en Bilbao BBK Live. Daarnaast maakte de electronische band remixes voor Franz Ferdinand, MGMT en Soulwax.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?