Geniet mee van Sziget 2018 met de livestream

Foto: László Mudra – Rockstar Photographers

Zit je thuis te balen, omdat je niet aanwezig bent op Sziget 2018? Niet getreurd! Met de livestream van LiveXLive maak je de optredens van je favoriete artiesten toch nog mee.

Sziget 2018 is afgelopen woensdag al van start gegaan, maar er staat het publiek nog iets meer dan vier dagen vol onvergetelijke optredens te wachten. Zit jij bedroefd thuis, door je werk of andere verplichtingen, dan is er goed nieuws! Op deze pagina check je de aankomende dagen namelijk de LiveXLive livestream van het festival. Onder andere Mumford and Sons, Liam Gallagher en Shawn Mendes staan op het uitgebreide programma. Zo ben je er bij zonder gelijk je volledige maandloon kwijt te zijn aan een retourtje Boedapest. Het volledige uitzendschema van de stream vindt je op de website.

Neem jij met enkel de livestream geen genoegen? Houd dan de sociale kanalen van zowel het festival als Festileaks in de gaten voor al het laatste nieuws omtrent het Hongaarse festival.

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Wil je alvast opwarmen voor de rest van de week, of thuis net doen alsof je erbij bent? Luister dan naar onze playlist met daarin de acts van Sziget 2018!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Fred again..
Sam Smith
Martin Garrix
Tickets Kopen