Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Mumford & Sons?

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wie Mumford & Sons deze zomer aan het werk wil zien, heeft maar een optie: Sziget 2018. De band speelt haar enige Europese concert van 2018 op het Hongaarse festival. Zing jij alle teksten woord voor woord mee? Test je songtekstenkennis met deze quiz!

De Britse folkrockband bestaat inmiddels tien jaar en heeft in totaal drie studio-albums uitgebracht. In 2012 waren Mumford & Sons nog op Pinkpop en Rock Werchter te vinden, dit jaar staan ze dus enkel op Sziget. Je luistert misschien graag naar de nummers van deze Britse boys, maar sla je de teksten ook een beetje op? Kun jij alles woord voor woord meezingen of heb je nog wat oefening nodig? Doe de quiz en kom erachter!

 

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. In januari heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!