Vanavond gaat Appelpop van start. Tijdens de afsluiting van het festivalseizoen kun je ook de laatste handtekeningen scoren. Onder andere Yungblud, HAEVN en Naaz signeren dit weekend.

Vanavond om 21:00 uur trapt De Likt de signeersessies op het festival in Tiel af. Ook Michelle David en My Baby delen vanavond handtekeningen uit. Op zaterdag trapt Wulf af bij de handtekeningensessies. DeWolff is de laatste act die deze festivalzomer zijn handtekening zet. Het volledige schema vind je hieronder, aanpassingen zijn nog mogelijk.

Vrijdag 7 september:
21.00 – De Likt
21.45 – Michelle David & The Gospel Sessions
23.15 – MY BABY

Zaterdag 8 september:
14.30 – Wulf
15.15 – Big2
16.30 – The Overslept
17.15 – Jeangu Macrooy
18.00 – HAEVN
19.00 – Yungblud
19.45 – Naaz
20.30 – DeWolff

Appelpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Meer informatie over het festival kun je vinden op de website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.