Vanavond gaat Appelpop van start. Tijdens de afsluiting van het festivalseizoen kun je ook de laatste handtekeningen scoren. Onder andere Yungblud, HAEVN en Naaz signeren dit weekend.

Vanavond om 21:00 uur trapt De Likt de signeersessies op het festival in Tiel af. Ook Michelle David en My Baby delen vanavond handtekeningen uit. Op zaterdag trapt Wulf af bij de handtekeningensessies. DeWolff is de laatste act die deze festivalzomer zijn handtekening zet. Het volledige schema vind je hieronder, aanpassingen zijn nog mogelijk.

Vrijdag 7 september:
21.00 – De Likt
21.45 – Michelle David & The Gospel Sessions
23.15 – MY BABY

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Zaterdag 8 september:
14.30 – Wulf
15.15 – Big2
16.30 – The Overslept
17.15 – Jeangu Macrooy
18.00 – HAEVN
19.00 – Yungblud
19.45 – Naaz
20.30 – DeWolff

Appelpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Meer informatie over het festival kun je vinden op de website van het festival.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.