Het geruchtenseizoen komt eraan! Daar hebben we bij Festileaks natuurlijk mega veel zin in, maar we kunnen nog wat extra handjes gebruiken. We zoeken daarom een aantal nieuwsredacteuren. Ben jij het kanon of aanstormend talent die er samen met ons een fantastisch festival- en geruchtenseizoen van kan maken?

Overenthousiaste festinerds die hun liefde ook buiten het seizoen met gelijkgestemden willen delen, zijn bij ons aan het juiste adres. Met Festileaks als platform bedien je een groot publiek met een gemeenschappelijke passie: festivals. Je bereikt dagelijks duizenden mensen met vette content rondom de grootste festivals van de Benelux, Europa en de wereld. Dat alles met het doel om Festileaks het hele jaar door ieders online festival te laten zijn.

Waar zijn jullie naar op zoek?

We zijn op zoek naar razende reporters voor onze nieuwsredactie, die dagelijks duizenden mensen op de hoogte houden van het laatste festivalnieuws. Aangezien de meeste nieuwtjes doordeweeks tijdens kantoortijden bekend worden gemaakt, is het een vereiste dat je (voornamelijk) overdag beschikbaar bent.

Maar heb je andere talenten, mail dan ook gerust. Ben je een ster in YouTube? Heeft Facebook geen geheimen voor je? Ben je een SEO wizard? Kun je gave video’s in elkaar draaien? Of kun je legendarische visuals rammen? Iedere skillset waarmee Festileaks een vetter platform kan worden, is meer dan welkom.

Wat bieden jullie mij?

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Functies bij Festileaks zijn op vrijwillige basis en je werkt gewoon lekker vanuit huis. Je komt terecht in een jong en super gezellig team van bijna vijftig vrijwilligers die niets liever doen dan zich bezighouden met festivals en nieuwe muziek. Dat gevoel vieren we met onze maandelijkse borrels. Van boottochten door Amsterdam tot barbecue-raves in de zon. Festileaks is niet alleen een platform maar ook een vriendengroep.

Wij leveren de nieuwsgierige ogen die nooit genoeg krijgen van de laatste festival-ins en -outs, zodat jij niet meer je wall hoeft vol te spammen met nieuwtjes die toch niemand interesseren. 😉

Daarnaast bieden we je een platform waar je veel relevante ervaring op kunt doen. We bieden je ruimschoots begeleiding en brengen een portie gezelligheid. Een job bij Festileaks is makkelijk te combineren met je studie of baan, en er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen het team. Oh, en hadden we al gezegd dat Festileaks iedere zomer op festivals door heel Europa is te vinden?

Ja, ik wil!

Is jouw pen vlotter dan de tong van Jan Smeets? Ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geruchten? Heb je veel vrije tijd? Ben je doordeweeks en overdag beschikbaar, flexibel inzetbaar en betrouwbaar? Stuur dan nu je motivatie en een iets over jezelf door op de knop hier onder te drukken. Wellicht ben jij wel die headliner waar iedereen op zit te wachten. 🙂

Stuur een mailtje

Reageren op deze vacature kan tot en met 26 oktober. Daarna blijven open sollicitaties welkom.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?