Kaartverkoop Mañana Mañana 2019 start op 6 oktober

Mañana Mañana 2018

Deze zaterdag gaat de voorverkoop van Mañana Mañana 2018 van start. Het festival vindt van 13 tot 16 juni 2019 plaats op Landgoed & Kasteel Vorden. Let op: de Early-Bird verkoop eindigt op 31 oktober.

Er zijn dit jaar een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is het mogelijk om een weekendkaart zonder campingverblijf te kopen. Dat betekent feesten op Mañana Mañana 2018 en lekker in je eigen bed slapen. Ook denkt de organisatie aan de kleintjes: kinderen tot en met 15 jaar betalen slechts 10 euro voor een dagkaart en 30 euro voor een campingkaart.

Een volledig overzicht van de ticketprijzen vind je hieronder.

Mañana Mañana 2018

Mañana Mañana is festivallen zoals het oorspronkelijk was bedoeld. Dat betekent muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen. Mag allemaal! Vrijheid is het devies en het denken in hokjes is de grote vijand van ‘Het meest relaxte festival van Nederland’.

Sinds 2017 wordt Mañana Mañana georganiseerd op en om het wonderschone Kasteel Vorden (Gelderland). Hier geniet je van muziek en theater uit verschillende genres, geprogrammeerd op één van de acht podia die het festival rijk is. Ook zijn er verschillende workshops en andere culturele activiteiten. Tot en met 31 oktober kost een dagkaart €20,-, daarna gaat de prijs naar €30,-. Ook is het mogelijk op de camping te overnachten in je eigen tent. Liever lui dan moe? Boek dan de Fata Mañana- combinatie en neem je intrek in een vooraf opgezette tent (inclusief slaapgerei en olielampje!). Je festivalticket krijg je er dan meteen bij. Kinderen tot en met 15 jaar betalen een gereduceerd tarief. Tickets zijn verkrijgbaar via de site.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 6-9 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen