Advertisement

BEDANKT! Festileaks is verkozen tot Website van het Jaar 2018

Festileaks is verkozen tot populairste Website van het Jaar 2018 in de categorie ‘Events’. Daar mogen we mogen jou, als lezer van dit bericht, van harte mee feliciteren. Die prestigieuze prijs is namelijk niet alleen voor de honderden fantastische vrijwilligers die gedurende de jaren onderdeel zijn geworden van ons team, maar voor onze hele festival minnende community.

Twee maanden geleden kregen we te horen dat Festileaks is genomineerd voor de prijs. Dat vonden we op dat moment al een onwaarschijnlijk mooie beloning voor al het werk dat de afgelopen 7 jaar in ons platform is gaan zitten. Altijd vrijwillig, tussen studie en werk door, puur vanuit een liefde voor festivals en (live) muziek.

We stonden in een rijtje genomineerden met onder andere Ziggo Dome, Ticketmaster, Pinkpop, Ticketswap en Paradiso. Stuk voor stuk vaste waarden in het digitale muzieklandschap en stuk voor stuk platforms die wij zelf al jarenlang iedere week gebruiken. Het is voor ons al een ontzettende waardering als Festileaks tussen dat gezelschap te staan.

Website van het jaar 2018

394.741 stemmen later blijken we ook nog eens te winnen als ‘populairste website’ en de tweede plek te veroveren voor ‘beste website’ in de categorie events. Ongekend, wanneer je bereikcijfers en naamsbekendheid van de overige platforms tegen die van ons aanhoudt. Dat duidt maar op 1 ding: dat onze community gigantisch sterk en betrokken is.

Die community maakt voor ons het verschil. Dankzij de loyale support van website lezers, fantastische forumgebruikers, Instagram en Facebook likers, nieuwsbrief ontvangers en al die anderen die op de een of andere manier ooit in aanraking zijn gekomen met Festileaks en sindsdien blijven terugkomen. Dat maakt ons trots en dankbaar.

Festileaks is écht van festivalgangers, voor festivalgangers. Onze community en gezamenlijke passie voor festivals staan aan de basis van ons succes. Daarom is deze prijs net zo veel van jullie als van ons. Bedankt, en vooral: gefeliciteerd!

Daar drinken we eentje op komende zomer.

Festileaks Team