Kaiser Chiefs, De Jeugd van Tegenwoordig en meer naar Central Park Festival 2019

Foto: Stephan Flad/Lollapalooza 2016

Het Utrechtse Central Park Festival kent in 2019 een vervolg. Onder andere Kaiser Chiefs, De Jeugd van Tegenwoordig en Bløf spelen op 25 mei in het Strijkviertel.

In Utrecht zijn de bekendste artiesten uit eigen land te bewonderen. Naast Kaiser Chiefs, De Jeugd van Tegenwoordig en Bløf spelen ook Ronnie Flex & Deuxperience Band, Di-rect, Douwe Bob en Racoon in de Domstad. Check de complete lijst met bevestigingen hieronder:

Kaiser Chiefs


Kaiser Chiefs is een Britse rockband die in 2000 is opgericht. De band gooide hoge ogen met debuutalbum Employment. In Nederland braken de heren echter door bij het grote publiek in 2007, toen Yours Truly, Angry Mob uitkwam. Hierop is de grote hit ‘Ruby’ te vinden, die vandaag de dag nog steeds veel op de radio is. In totaal heeft de band zes albums uitgebracht, waarvan het meest recente in 2016. Naast albumwerk heeft Kaiser Chiefs vooral een grote naam als live-act. De band is dan ook een graag geziene gast op de festivals. In het verleden was de band te zien op Rock Werchter en Pinkpop.

Central Park 2019

Na een succesvolle eerste editie vindt Central Park Festival in 2019 opnieuw plaats. Het festival wordt gehouden op de Grasweide in Strijkviertel Utrecht op zaterdag 25 mei. Onder andere Kaiser Chiefs, De Jeugd van Tegenwoordig en Racoon zijn op het festival te zien. De kaartverkoop start op vrijdag 30 november om 12:00 uur. Een ticket uit de pre-sale kost €29,50. Meer informatie is te vinden op de website van Central Park.

Central Park Festival Logo

Central Park Festival 2023

Locatie
Nederland
Utrecht, Nederland
Datum 17-18 juni 2023
Line-up
Anouk
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Kopen