Het Amerikaanse BottleRock heeft zojuist het volledige affiche voor de aankomende editie onthuld. Onder andere Neil Young + Promise of the Real, Mumford & Sons en Imagine Dragons geven optredens in Napa Valley.

Naast deze headliners maakt de organisatie direct de rest van het programma bekend. Ook Pharrell Williams, Santana, Logic en Tash Sultana zijn op het driedaagse evenement te bewonderen. Check het volledige affiche hier:

The wait is over: the #BottleRock 2019 lineup is here! 🎶🤘🎉3-day tickets on sale tomorrow, Jan 8 at 10am. 1-day…

Geplaatst door BottleRock Napa Valley op Maandag 7 januari 2019

Neil Young

Neil Young is een Canadese singer-songwriter. Hij heeft in verschillende bands gezeten, namelijk Buffalo Springfield en Crosby, Stills, Nash & Young. Vanaf 1968 begon hij een succesvolle solocarrière. De Rock & Roll Hall Of Fame-website beschrijft hem als ‘one of rock and roll’s greatest songwriters and performers’. Het meest recente album Songs for Judy kwam in oktober 2018 uit.

Er staan inmiddels meerdere shows in 2019 gepland voor Neil Young, vaak samen met Bob Dylan. De legendarische muzikant speelde in 2016 voor het laatst op Nederlands grondgebied, toen werd de Ziggo Dome aangedaan.

BottleRock 2019

BottleRock Napa Valley, zoals de officiële naam luidt, speelt zich af in Napa wat net iets boven San Francisco ligt. Het festival duurt van 24 tot en met 26 mei. Het is daarmee een van de grootste festivals van Amerika. De grote namen voor de editie in 2019 zijn Neil Young + Promise of the Real, Mumford & Sons en Imagine Dragons. Vorig jaar waren Bruno Mars, Muse, The Killers en The Chainsmokers de publiekstrekkers. Voor meer informatie over het festival en de tickets kan je op de site van BottleRock terecht.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?