Festileaks en KINK komen met De Festival Podcast

972
Photo: Rockstar Photographers

Festileaks en KINK slaan de handen ineen voor De Festival Podcast, een tweewekelijkse talkshow rondom het laatste festivalnieuws.

In de Festival Podcast bespreken hosts Jos Willemsen (Festileaks) en Jasper Leegwater (KINK) natuurlijk het festivalnieuws, maar ze duiken ook in verse geruchten. Verder geven ze je onmisbare tips voor het festivalseizoen. De show is een must-listen voor iedereen die festivals een warm hart toedraagt.

De eerste pilot van De Festival Podcast staat gepland in februari. Precieze details worden later bekendgemaakt door de platforms.

Festileaks is al jaren dé online ontmoetingsplek voor het verkrijgen en delen van de laatste nieuwtjes, geruchten en ervaringen van en over festivals en evenementen. In 2018 is Festileaks uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie events. Met de toevoeging van een podcast wil het platform de doelgroep van jonge festivalgangers beter voorzien van achtergronden bij het festivalnieuws.

De samenwerking tussen KINK en Festileaks gaat de komende maanden meer vorm krijgen. Naast de Festival Podcast kun je verwachten dat Festileaks regelmatig voorbijkomt in de radioshows van KINK om het laatste festivalnieuws te brengen. En dan moet de zomer nog beginnen.

Over KINK

Vanaf 1 februari 2019 wordt KINK hét alternative rock-station van Nederland. Het voormalige ‘Kink FM’ is vanaf dan weer zeven dagen in de week te beluisteren. Dit is mogelijk via internet, streamingdiensten, DAB+ en podcasts. De dagelijkse leiding is in handen van Michiel Veenstra. Check voor meer informatie www.kink.nl.