Advertisement

F*ck Blue Monday, begin de dag met een dansje!

publiek
Photo: Sandor Csudai

Vandaag is het Blue Monday, de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Goede voornemens zijn mislukt, de dagen zijn donker en de festivals lijken nog ver weg. Dan helpt nog maar één ding: vrolijke deuntjes!

Waarom zou je meedoen aan een collectieve dipdag? Zeg nou zelf: er zijn genoeg leukere dingen te bedenken dan zwelgen in de winterblues. Wij geven je alvast een vliegende start van de week met de speciale playlist F*ck Blue Monday 🙂, een verzameling van 200 blije nummers.

Happy Tunes

Met een knipoog starten we de lijst met de klassiekers ‘Blue Monday’ van New Order en ‘Boys Don’t Cry’ van The Cure om daarna de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie van festivalacts zoals Janelle Monáe en Parcels. Bijna 13 uur aan swingende tracks staan voor je klaar, geniet!

Festivallen op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Zo hoef je helemaal niet te wachten tot het ein-de-lijk Down The Rabbit Hole is, maar kun je ook thuis nu al helemaal onderdompelen in de DTRH 2019 line-up.

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van de voorpret voor 2019? Check dan nu op Spotify alle bevestigde acts in de festival playlists:

Richt je je liever op je favoriete headliner van 2019? Abonneer je je dan op ‘Best Tracks’ van onder meer Fleetwood Mac, The Cure en Editors, waarin we de 20 meest favoriete nummers per artiest hebben verzameld in één playlist.

Rock deze Blue Monday en veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!