Festileaks 50: nieuwe muziek van o.a. Foals, P!nk en Drake

Foals
Photo: Alex Knowles

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In de bijgewerkte playlist kunnen jullie nu genieten van splinternieuw materiaal van Foals, P!nk, Drake, Weval en meer. Dus waar wacht je nog op?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner best tracks, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen, want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album van Gary Clark Jr.? Of de nieuwe singles van Catfish and the Bottlemen, YUNGBLUD en Theophilus London? Ook Peter, Bjorn and John, Years & Years en RY X zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Komodo! slowthai! GOSTO! Benny Sings! En nog veel meer dus. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Festivallen op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Zo hoef je helemaal niet te wachten tot het ein-de-lijk Down The Rabbit Hole is, maar kun je ook thuis nu al helemaal onderdompelen in de Down The Rabbit Hole 2019 line-up.

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van de voorpret voor 2019? Check dan nu alle bevestigde acts in de festival playlists:

Richt je je liever op je favoriete headliner van 2019? Abonneer je je dan op ‘Best Tracks’ van onder meer Mumford & Sons, Fleetwood Mac, The Cure en Editors, waarin we de 20 meest favoriete nummers per artiest hebben verzameld in één playlist.

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!