Deze headliners willen jullie zeker niet missen in 2019

muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Nu de festivalkalender bijna ingevuld is, vroegen we jullie welke headliners jullie zeker niet willen missen deze zomer. Dit zijn de resultaten!

In juli en augustus is er keuze genoeg aan headliners. Van overal graag geziene gasten zoals The Cure en Tame Impala tot de exclusieve optredens van Ed Sheeran en Muse. Je kan ze niet allemaal zien, maar wie wil je echt niet missen? Wij stelden de vraag en jullie regeerden, dit zijn de resultaten!

10. The Killers
9. Tool
8. Editors
7. The National
6. Fleetwood Mac
5. Royal Blood
4. Tame Impala

3. Foo Fighters

In 2017 deden ze een grote Europese tour, vorig jaar stonden ze op Pinkpop en deze zomer touren ze weer. Voor jullie kan het duidelijk niet genoeg zijn, want jullie stemmen ze naar de derde plek.

2. The Cure

https://www.youtube.com/watch?v=GTm8SpDPO3s

Ze doen veel optredens deze zomer en dat is maar goed ook, want ze zijn erg in trek. Na een paar jaar radiostilte komt er een nieuwe tour en een nieuw album en daar willen jullie zeker bij zijn.

1. Muse

Onbetwist op nummer 1, maar ook de moeilijkste om deze zomer te zien. Of toch op een festival, want Rock Werchter heeft ze (voorlopig) exclusief kunnen strikken. Gelukkig doen ze ook een uitgebreide tour langs verschillende Europese stadia.

Festivalseizoen 2019

Rock Werchter 2018

De affiches van beginnen eindelijk voor de krijgen. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op al het pracht dat komen gaat. Welke headliners gaan alles plat spelen? Welke bands staan klaar om door het grote publiek ontdekt te worden? Je leest het bij ons!