Man die Sziget in Nederland op de kaart zette presenteert nieuw festival: The Great Yonder

Voor wie na Sziget nog niet uitgefeest is, is er vandaag goed nieuws. Direct na het zevendaagse spektakel wordt een nieuw festival georganiseerd in Hongarije: The Great Yonder.

The Great Yonder is een festival van Elroy Thümmler, dé man achter de grote internationale promotie van Sziget. Het festival vindt plaats in het dorp Bedepuszta, op een uur afstand van Budapest. Thümmler kocht het dorp op en toverde het om tot een magische festivallocatie midden in de uitgestrekte vallei.

Bij The Great Yonder krijgen artiesten ‘carte blanche’ in de muziek die ze willen maken en kunnen gasten optimaal genieten van natuur en ruimte. Een oprecht feest zonder sponsors en een maximum van 300 bezoekers. Voor wie af en toe eens wat anders wil doen dan bandjes kijken, zijn er genoeg andere activiteiten. Luister naar inspirerende sprekers, doe mee met yogaklassen en geniet van heerlijk Hongaars eten en drinken. Bovendien kan je uren door bossen en velden van de vallei dwalen. Hét festival om even helemaal tot rust te komen dus.

Wil je deze unieke festivalervaring niet missen, dan moet je er snel bij zijn. Er zijn slechts 300 kaarten beschikbaar! De kaartverkoop start op 28 maart 2019 om 12:00 uur.

The Great Yonder

The Great Yonder is een nieuw festival wat plaatsvindt in Bedepuszta, Hongarije. Het festival wordt gehouden van 15 tot en met 18 augustus, vlak na Sziget dus. Een perfecte mogelijkheid dus voor wie nog geen genoeg krijgt van Hongarije. Jam De La Creme is onder de eerste namen. Daarnaast zijn er genoeg andere activiteiten, waaronder yoga, wandelingen en meditatie. Wil je meer weten over het festival of jezelf verzekeren van een ticket, check dan de website van het festival.