Tomorrowland komt naar Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event 2019

3790

Tomorrowland komt naar de Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event 2019. Het Belgische festival viert dan haar 15-jarig jubileum.

Het evenement heet ”Our Story – Celebrating 15 Years of Tomorrowland”. Het vindt plaats op 17 en 18 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit is dus tijdens Amsterdam Dance Event. Welke artiesten het jubileum komen vieren met een optreden, is nog niet bekend.

Tickets zijn vanaf zaterdag 25 mei verkrijgbaar. Wel kun je je nu al registreren op de website.

De aankondiging van het Amsterdam Dance Event is niet het enige nieuws. De organisatie maakte eerder ook bekend dat Weval het festival opent met een optreden in het Concertgebouw in Amsterdam.

Tomorrowland 2019

Tomorrowland vindt ook dit jaar plaats tijdens twee weekenden in het Belgische Boom. Zowel in het weekend van 19-21 juni als in het weekend van 26-28 juni betreden de grootste elektronische acts de planken van het festival. De komende editie staan onder meer A$AP Rocky, The Chainsmokers, Martin Garrix en Oscar and the Wolf op het programma.

De kaartjes in de pre-sale zijn inmiddels al uitverkocht, maar 2 februari 17:00 start de reguliere verkoop. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Amsterdam Dance Event 2019

Dit jaar wordt de 24e editie van het Amsterdam Dance Event gehouden. Het centrum van Amsterdam wordt van woensdag 16 oktober tot zondag 20 oktober omgetoverd tot één groot danswalhalla. Overdag kunnen professionals hun kennis bijspijkeren bij de vele conferenties, lezingen en demo’s. ’s Avonds vormen de vele poppodia en clubs in de stad het toneel voor het uitgebreide muziekprogramma. Tickets voor de verschillende evenementen zijn te verkrijgen op de website van Amsterdam Dance Event.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.