Freedom Stage op Tomorrowland gedeeltelijk ingestort

Tomorrowland
Foto: S. Camelot/ Flickr.com

Het dak van de Freedom Stage op Tomorrowland 2019 is gedeeltelijk ingezakt. Doordat de veiligheid van het dak niet meer te garanderen verandert het podium in een openluchtpodium.

Woensdagavond zakte een deel van de Freedom Stage op Tomorrowland in. De veiligheid met het dak in deze staat kon niet gegarandeerd worden. Ook was het al te laat om het dak nog te kunnen repareren. Daarom is de Freedom Stage veranderd naar de Freedom Outdoor stage. Dezelfde stage, maar dan zonder dak.

Door deze verandering in de stage moest Eric Prydz, de afsluiter van vrijdag, zijn act aanpassen. Er is niet genoeg tijd meer om zijn Holosphere op te bouwen, waardoor hij zonder dit onderdeel op gaat treden.

Tomorrowland 2019

Tomorrowland vindt ieder jaar twee weekenden achter elkaar plaats in het Belgische Boom. Zowel in het weekend van 19-21 juli als in het weekend van 26-28 juli betreden de grootste elektronische acts de planken van het festival. De komende editie staan onder meer Skepta, The ChainsmokersMartin Garrix en Oscar and the Wolf op het programma. 

Alle tickets voor het festival zijn op dit moment helaas uitverkocht. Voor meer info over het festival kun je terecht op de website.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2019

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.