Onder andere De Staat en Balthazar tijdens signeersessie Down The Rabbit Hole 2019 op zaterdag

427
De Staat Torre Florim
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Concerto en Plato hebben volgens goed gebruik weer fantastische namen voor hun signeersessie gestrikt. Op de zaterdag van Down The Rabbit Hole 2019 signeren onder andere De Staat en Balthazar.

De twee muzikale giganten uit de Benelux zijn dus zelf aanwezig op de signeersessie. Daarnaast gaan Ry X, Lewis Capaldi, Jonathan Wilson en Sons ook de fans blij maken met handtekeningen. De planning vandaag bij de Concerto en Plato stand is als volgt:


Hou het bord van Concerto en Plato op Down The Rabbit Hole in de gaten. Want het zou nog zo kunnen zijn dat er namen bij komen.

Was jij aanwezig op Down The Rabbit Hole 2019?

DTRH gasten bij meer
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Was jij op Down The Rabbit Hole dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”down-the-rabbit-hole”]
Luistert naar alle uitersten. Heeft een muziek-luister-loopbaan die begon bij Hanson en Blue welke, logischerwijs na deze boybands, is ontwikkeld naar scheurende gitaren. Vindt goede covers nog steeds covers.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.