Advertisement

Oproep! Deel jouw Broodje Knakworst-verhaal voor de Festivalpodcast

Essential 2019 / Sfeer
Photo: Monique Biermans / Festileaks

Heb jij samen met Metallica gitaar gespeeld op het podium van Rock Werchter? Gooide jij het biertje naar John Coffey? Ben jij Jan Smeets ooit eens met een lampenkap op z’n kop tegengekomen op camping B? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb jij een verhaal wat de wereld niet gespaard mag blijven? Deel het dan voor in de Festivalpodcast!

Aan het einde van de festivaldag klap je traditiegetrouw je campingstoeltje nog eens uit en vermaak je je festivalmaten met je de sterkste festivalverhalen onder het genot van een lauw pilsje en een broodje knakworst. Maar jouw Broodje Knakworst-verhalen zijn natuurlijk zo legendarisch dat ze het niet verdienen beperkt te worden tot de partytent! Daarom bieden we jou de kans om jouw wildste ervaringen te delen met de Festivalpodcast. Heb jij een verhaal dat zo goed is dat Jos en Julia hun oren niet geloven? Dan maak je kans dat jouw verhaal gedeeld wordt in de Festivalpodcast en daarmee: de wereld!

Waar wacht je nog op? Stuur je sterkste Broodje Knakworst-verhaal snel op naar festivalpodcast@kink.nl!

De Festivalpodcast

Festivalpodcast
Photo: Nathan Reinds

Festileaks en KINK presenteren de tweewekelijkse Festivalpodcast, waarin Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) het laatste festivalnieuws met je doornemen, de recente aankondigingen bespreken en dieper ingaan op specifieke boekingen of andere ontwikkelingen op festivalgebied.