Personality Quiz: welke festivalfunctie past bij jou?

322
Eventure

Op een festival strooi je normaal gesproken met je zuurverdiende geld zoals Sinterklaas de pepernoten in de verste hoek zou smijten: zo hard mogelijk. Na afloop van het weekend check je dan ook vaak met het lood in je schoenen je bankieren-app. Dat wordt wéér geen nieuwe laptop deze maand. Maar wat als je nou het beste van beide werelden zou combineren? Juist, werken op een festival!

Terwijl je stilletjes geniet van de lekkere muziek en de ongeëvenaarde festivalsfeer rollen die keiharde pegels zo terug je portemonnee in. Achter de bar, bij de kassa of aan de ingang: het kan allemaal. Maar welke functie past nou het best bij jou? Speel onze Personality Quiz en vind jouw nieuwe favoriete bijbaan.

Meer info over werken op een festival? Check onze speciale pagina!

Werken op de festivals via Eventure

Eventure - Werken op Festivals

Via Festileaks kun je jouw interesse kenbaar maken voor het werken op festivals. Hiervoor werken we samen met onze partner Eventure, de grootste leverancier van personeel op festivals en evenementen in Nederland. Wanneer je je hebt ingeschreven, neemt Eventure contact met je op en doe je een online training. Wanneer je daarvoor slaagt, kun je je opgeven voor zo veel festivals en concerten als je wilt. De zomer ligt aan je voeten!