Advertisement

Disclosure, FKA Twigs en meer tijdens Best Kept Secret 2020 op Lovebox

Disclosure
(c) Rob Walbers

Nieuwe kanshebbers voor Best Kept Secret! Het Britse Lovebox kondigt vandaag de eerste elf namen aan. Onder meer Disclosure, FKA Twigs en Anderson Paak staan begin juni in Londen.

Best Kept Secret 2020 bezoekers mogen weer hopen op nieuwe namen. Het Londense festival Lovebox vindt in hetzelfde weekend plaats en maakt vandaag de eerste namen bekend. Vooral Disclosure en FKA Twigs zijn namen waar we op mogen hopen.

Ook Anderson. Paak en Tyler, The Creator staan op het affiche van Lovebox 2020. Aangezien de rappers al op respectievelijk Pinkpop en in AFAS Live staan, is de kans op nog een Nederlands festival voor beiden vrijwel nihil.

Behalve deze rappers is ook de komst van onder meer Hot Chip en Khalid bekend gemaakt. Alle elf bevestigde namen voor Lovebox 2020 en het aankondigingsfilmpje vind je hieronder:

 • Anderson. Paak & The Free Nationals
 • Charli XCX
 • Disclosure
 • FKA Twigs
 • Hot Chip
 • Khalid
 • Little Simz
 • Jorja Smith
 • Mabel
 • Peggy Gou
 • Tyler, The Creator

Tijdens Best Kept Secret 2020 staat ook het Finse festival Sideways op het programma. De twee festivals delen onder andere al Belle and Sebastian. De komende periode zal blijken of de beide festivals nog meer namen met elkaar delen. Bekijk het affiche onder de aankondiging van Lovebox.

Sideways

Disclosure

Disclosure

Disclosure is een Brits danceduo, gevormd door de gebroeders Lawrence. Met de debuutplaat Settle werden zij in één klap beroemd. Hiermee scoorde het duo hits als ‘Latch’ en ‘You & Me’. Dit jaar kwam er een nieuwe hit bij: ‘Talk’, in samenwerking met Khalid. Onder meer Dour, Mad Cool en Super Bock Super Rock stonden deze zomer op het lijstje. Voor aankomende zomer mogen in ieder geval het Londense Lovebox en SAGA Festival in Boekarest zich opmaken voor de komst van deze twee virtuozen.

Lovebox 2020

Lovebox strikt elk jaar artiesten uit de werelden van house, techno, hiphop, R&B en grime. Deze zomer stonden onder andere Cypres Hill, Solange, Loyle Carner en Slowthai op het affiche. In de aankomende editie betreden onder meer Disclosure, FKA Twigs, Anderson. Paak en Tyler, The Creator het podium.

 • Locatie: Gunnersbury Park, Londen
 • Datum: 12 – 14 juni 2020
 • Tickets: prijs is nog niet bekend. Verkoop start 12 december
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen