Mysteryland 2020 onthult line-up met o.a. Armin van Buuren en Sam Feldt

Photo: Ben Houdijk

Mysteryland maakt vandaag de complete line-up voor 2020 bekend. Met onder andere Armin van Buuren, Sam Feldt en een Mystery Headliner’.

“The most diverse line-up in the history of Mysteryland”, zo benoemt het festival het affiche van 2020. Meer dan driehonderd artiesten verspreidt over elf podia zijn in één keer bekend gemaakt. Een greep uit de namen: Armin van Buuren, Sam Feldt, DJ Snake en een nog onbekende ‘Mystery Headliner’. De volledige line-up vind je op de website.

Kaarten voor het festival zijn nog steeds verkrijgbaar via de website. Early Birds zijn inmiddels al uitverkocht. Geen geld voor een ticket, maar toch naar Mysteryland 2020? Dat kan! Via Festileaks kun je je opgeven om te werken op festivals zoals Mysteryland. Gratis kaarten én een extra zakcentje verdienen, kan niet beter!

Mysteryland 2020

Foto: Niels de Vries

Mysteryland 2020 vindt plaats op 28 tot en met 30 augustus in Haarlemmermeer, nabij Amsterdam. Elk jaar weet de organisatie de voetjes van de vloer te krijgen met een geheel dansbare line-up. Dit jaar zijn onder meer Armin van Buuren, DJ Snake en Sam Feldt van de partij. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. De early birds zijn al gevlogen, maar er is nog veel om uit te kiezen. Zo kun je voor het festival zowel dagkaarten als weekendkaarten kopen. Zelfs kamperen en VIP-tickets zijn verkrijgbaar.

  • Locatie: Haarlemmermeer, Nederland
  • Datum: 28-30 augustus 2020
  • Tickets: €169,90 voor een weekendticket + camping, dagticket vanaf €69,90
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.
Mysteryland Logo

Mysteryland 2024

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 30 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene