Nieuw festival Studio Festivale strijkt neer in Eersel

537
Photo: Kristen van Santen

Brabant is weer een festival rijker. Op 20 juni 2020 wordt het Landgoed Duynenwater in Eersel omgetoverd tot het nieuwe Studio Festivale. Het gebied bestaat uit zandstranden en groene ligweiden. De ideale locatie voor een feestje dus!

Het festival biedt een podium aan nationale en lokale kunstenaars uit verschillende disciplines. Zo kunnen bezoekers kunstwerken bewonderen die speciaal voor Studio Festivale zijn gemaakt. Daarnaast komen talentvolle chefs hun kunsten vertonen op het foodcourt. Zij koken in foodtrucks maar ook in festivalrestaurants die je nergens anders ziet.

Naast kunst en heerlijk eten heeft het evenement ook een muzikaal programma. Studio Festivale verwelkomt stage hosts van toonaangevende organisaties zoals Elrow, STRAF_WERK, Pleinvrees en The Masquerade (by Claptone). Daarnaast zijn er ook podia van Brabants trots Braaf en Losjes. Techno- en housemuziek staat centraal tijdens het festival. De rest van de line-up wordt later bekendgemaakt.

Wil jij bij deze allereerste editie van Studio Festivale zijn? Dan kun je je inschrijven voor de pre-registratie. Wil je nog meer informatie over dit gloednieuwe evenement? Dan kun je terecht op de officiële site.

We are very proud to announce our new Festival! On June 20th 2020 we will be at Landgoed Duynenwater….

Geplaatst door Studio Festivale op Maandag 3 februari 2020

Studio Festivale 2020

Photo: Kristen van Santen

Met de eerste editie mikt Studio Festivale vooral op het creëren van een mooie, vrolijke plek waar bezoekers volop kunnen feesten en kunnen genieten van een zorgvuldig samengesteld programma vol muziek, kunst, mode en heerlijk eten. Onder andere Elrow, STRAF_WERK, Pleinvrees en The Masquerade (by Claptone) behoren tot het muzikale programma.

  • Locatie: Eersel, Nederland
  • Datum: 20 juni 2020
  • Kaartverkoop: nog niet bekend
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële site
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.