Nick Cave & The Bad Seeds verplaatst concert Ziggo Dome naar 11 april 2021

564
Photo: Steve Parke

Het optreden van Nick Cave & The Bad Seeds in de Ziggo Dome is verplaatst naar 11 april 2021. Oorspronkelijk stond het concert gepland voor 29 april 2020.

De gehele tour van de Australische band is verplaatst naar 2021. Dit in verband met de uitbraak van het coronavirus. De aftrap van de tour vindt plaats in Het Sportpaleis in Antwerpen op 10 april 2021. Voor alle andere data kun je terecht op de website van Nick Cave & The Bad Seeds of check je het Facebookbericht hieronder. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Sinds het nieuwste album Ghosteen uit is, zijn de heren van Nick Cave & The Bad Seeds nog niet op tour geweest. Met de tour van 2020 zou het nieuwste album worden gepromoot. Nick Cave was in 2019 wel solo te bewonderen. Helaas moeten de fans van de band nu nog wat langer geduld hebben.

Nick Cave & The Bad Seeds have rescheduled their European and UK Tour to start in Spring 2021. All original tickets…

Geplaatst door Nick Cave & The Bad Seeds op Woensdag 8 april 2020

Nick Cave & The Bad Seeds

In 1983 richt de Australische zanger en pianist Nick Cave samen met Mick Harvey en Blixa Bargeld de band Nick Cave & The Bad Seeds op. Door de jaren heen wijzigt de bezetting van de band geregeld, waarbij Nick Cave steeds als stabiele factor overblijft. Inmiddels heeft de band 17 studioalbums uitgebracht. Het meest recente album Ghosteen uit 2019 werd lovend ontvangen door fans en critici. In 2021 zal de band te zien zijn in Nederland. De heren verzorgen op 11 april een optreden in de Ziggo Dome.  

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.