Vestrock 2021 presenteert Within Temptation, Gavin James en meer

771
Within Temptation
Photo: Arjen Kremer

Vestrock 2021 heeft haar eerste namen bekendgemaakt. Onder meer Within Temptation, Gavin James en Danny Vera halen volgend jaar hun optreden in.

Het is Vestrock gelukt een groot deel van de line-up van 2020 mee te nemen naar volgend jaar. Naast de eerder genoemde namen keren ook onder andere De Likt, Suzan & Freek en Ten Times A Million volgend jaar terug naar Hulst. Dit staat op de website van het festival. De organisatie belooft zo snel mogelijk uitsluitsel te geven over de resterende namen.

Wil jij kans maken op tickets voor Vestrock 2021 en nog 16 andere festivals? Schrijf je met je festivalsquad in voor Festileagues!

Hieronder een overzicht van de bevestigde acts:

 • Daithi
 • Danny Vera
 • De Likt
 • Dopebwoy
 • Gavin James
 • Joe Buck
 • Life
 • Lucas & Steve
 • Maan
 • Noordkaap
 • S10
 • School is Cool
 • Snelle & De Lieve Jongens Band
 • Sports Team
 • Suzan & Freek
 • Ten Times A Million
 • Tessa Dixson
 • The Darkness
 • Thumper
 • Within Temptation

Within Temptation

Within Temptation

De symfonische metalband Within Temptation staat al ruim 20 jaar aan de top binnen het genre. De band rondom frontvrouw Sharon den Adel behaalde met nummers als ‘Mother Earth’ en ‘Ice Queen’ zowel nationaal als internationaal grote successen. Inmiddels heeft de groep alweer zeven albums uitgebracht, waarvan Resist (2019) de meest recente plaat is. Volgend jaar staat de band onder meer op Vestrock.

Met de nieuwe plaat op zak speelde de band in 2019 als headliner onder meer Graspop. Vlak daarvoor spraken wij met zangeres Sharon den Abel. Check hier haar Festival CV.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Vestrock 2021

Vestrock is een kleinschalig en intiem festival dat plaatsvindt op een eiland in het Zeeuws Vlaamse Hulst. Het festival verzorgt jaarlijks een mooie variatie tussen rock, pop en dance. In de afgelopen jaren stonden onder meer Limp Bizkit en Biffy Clyro op het programma.

 • Locatie: Stationsweg, Hulst
 • Datum: 4 t/m 6 juni 2021
 • Tickets: Kaarten blijven geldig
 • Voor meer informatie kun je terecht op de website.
Muziekfanaat in hart en nieren. Zou het liefst carnaval met hardrock combineren. Wanneer ik niet aan het feesten ben, doe ik verwoede pogingen mensen ervan te overtuigen dat Foo Fighters de beste band ooit is.