Doe mee aan de DTRH Audioquiz voor Festileagues

226
DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dit weekend geen Down The Rabbit Hole. Dat maken we dan maar (een beetje) goed met een Audioquiz: de ultieme test voor DTRH-fans. In een krappe tien minuten hoor je ruim vervormde 40 tracks van je favoriete festival. Herken jij ze allemaal? Doe mee op zaterdag 4 juli en maak kans op vele punten voor jouw Festileagues team!

Wanneer je het konijnenhol induikt, weet je nooit hoe je er aan de andere kant uitkomt. Most everyone’s mad Down The Rabbit Role, toch? Ook sommige artiesten zijn zichzelf niet meer als de tourbus het kleurrijke gat inrijdt. Ze worden gek, duivels, verstrooid, draaierig, of zelfs compleet geflipt! Nu is het aan jou om te kijken of jij jouw favoriete artiesten nog herkent als hun muziek volledig verdraaid is.

Wij gingen op reis naar de Groene Heuvels. Daar vonden we uiteraard geen Down The Rabbit Hole Festival, maar in het magische bos hoorden we de artiesten toch nog feest vieren. Denk jij te kunnen ontcijferen welke nummers er aan de andere kant van het konijnenhol gespeeld worden? Doe dan mee met de audioquiz!

Het event gaat van start op zaterdag 4 juli. Je hebt van 12:00 tot 23:59 de tijd om de nummers te ontcijferen en zoveel mogelijk punten binnen te halen met jouw Festisquad. Hoe meer nummers jij weet te herkennen, hoe meer punten je binnenhaalt voor jouw team. Doe dus snel mee!

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.