Mad Cool
Tickets
6-10 juli 2022
Spanje
Madrid, Spanje

Red Hot Chili Peppers en meer week na Rock Werchter op Mad Cool 2021

Red Hot Chili Peppers
Foto: Bart Heemskerk

De eerste namen voor Mad Cool 2021 zijn bekend! Het Spaanse festival presenteert onder meer Red Hot Chili Peppers, The Killers en Twenty One Pilots.

Daarnaast worden ook Mumford & Sons en Pixies toegevoegd aan het affiche. Daarmee neemt het festival, dat dit jaar haar vijfde verjaardag zou vieren, in elk geval een gedeelte van de geplande line-up van de 2020 editie mee. Opvallend genoeg staan de oorspronkelijke headliners Taylor Swift en Billie Eilish niet op het affiche.

Mad Cool 2021 vindt een week na Rock Werchter en Down The Rabbit Hole plaats. De festivals delen dan ook vaak een aantal artiesten. Pixies en Twenty One Pilots staan bijvoorbeeld ook al op het Belgische festival. Zien we andere acts ook nog terug in België of Nederland?

Een overzicht van de eerste namen:

 • Red Hot Chili Peppers
 • Twenty One Pilots
 • The Killers
 • Mumford & Sons
 • Pixies
 • Deftones
 • Faith No More
 • Royal Blood
 • Carly Rae Jepsen
 • Glass Animals
 • Wolf Alice
 • Angel Olsen
 • Foals
 • Puscifer
 • Sigrid
 • alt-J
 • London Grammar
 • Jamie Cullum
 • Parcels
 • Major Lazer
 • The Rapture
 • Tom Misch
 • The Struts
 • Yungblud
 • Seasick Steve
 • Sports Team
 • Pale Waves
 • Nothing But Thieves
 • Black Pumas
 • Tom Grennan
 • Blood Red Shoes
 • Modeselektor

Red Hot Chili Peppers

RHCP
Foto: Don Crusio/Festileaks

Red Hot Chili Peppers is een vierkoppige Amerikaanse rockband gevormd in 1983 in Los Angeles, Californië. De band combineert rock met funk, rap, punk en pop en heeft tot op heden elf studioalbums op zijn naam staan. Ze zijn vooral bekend van hun albums Blood Sugar Sex Magik (1991), Californication (1999), By the Way (2002), Stadium Arcadium (2006), I’m with You (2011) en de meest recente The Getaway (2016). In 2022 komen de mannen weer naar Europa. Ze staan dan op de weide van onder meer Rock Werchter.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2022

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-10 juli 2022
Tickets Kopen