Advertisement
Amsterdam Dance Event
Tickets
19-23 oktober 2022
Nederland
Amsterdam, Nederland

Amsterdam Dance Event maakt data editie 2021 bekend

ADE
Credits: Niels de Vries / fotograafniels.nl

Pak je agenda er maar bij: de data voor Amsterdam Dance Event zijn bekend. Het evenement staat van 13 tot en met 17 oktober op de planning.

Amsterdam Dance Event zou dit jaar haar 25e jubileum vieren. Door het coronavirus wordt de aankomende editie iets anders gevierd. De echte jubileumviering wordt overigens verplaatst naar volgend jaar. Hiervoor zijn de data nu dus bekend. Ook kan je tijdelijk 50 euro korting krijgen op je ticket voor 2021 bij aanschaf van een ADE 2020 Digital Pro Pass.

Hoe ziet het er dit jaar uit? In 2020 krijgt het festival de naam ADE Specials. Hierbij vinden concerten en projecten plaats op verschillende podia in Amsterdam, in lijn met de coronaregels. Daarnaast is er een online programma. Daar kun je terecht voor onder meer studiotours, dj-sets, masterclasses en een filmprogramma. ADE Specials vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen