Amsterdam Dance Event maakt data editie 2021 bekend

1552
ADE
Credits: Niels de Vries / fotograafniels.nl

Pak je agenda er maar bij: de data voor Amsterdam Dance Event zijn bekend. Het evenement staat van 13 tot en met 17 oktober op de planning.

Amsterdam Dance Event zou dit jaar haar 25e jubileum vieren. Door het coronavirus wordt de aankomende editie iets anders gevierd. De echte jubileumviering wordt overigens verplaatst naar volgend jaar. Hiervoor zijn de data nu dus bekend. Ook kan je tijdelijk 50 euro korting krijgen op je ticket voor 2021 bij aanschaf van een ADE 2020 Digital Pro Pass.

Hoe ziet het er dit jaar uit? In 2020 krijgt het festival de naam ADE Specials. Hierbij vinden concerten en projecten plaats op verschillende podia in Amsterdam, in lijn met de coronaregels. Daarnaast is er een online programma. Daar kun je terecht voor onder meer studiotours, dj-sets, masterclasses en een filmprogramma. ADE Specials vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober.

Amsterdam Dance Event 2021

ADE
Photo by Fotograafniels.nl | Niels de Vries

Amsterdam Dance Event zou in 2020 de 25e verjaardag vieren. Covid gooide weer eens roet in het eten, dus wordt de jubileumviering uitgesteld gevierd in 2021. Vijf dagen lang wordt de hoofdstad omgetoverd tot een heus danswalhalla met niet alleen muziek, maar ook masterclasses, conferenties en lezingen.

  • Locatie: Amsterdam
  • Data: 13 tot en met 17 oktober 2021
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.