Ga nu voor Black Friday deals in de Festileaks Festival Shop

289

Het is voor velen van ons al meer dan een jaar geleden dat we met onze voeten in het festivalgras stonden. De festivaldip is groot, heel groot. Maar dat betekent niet dat we niet vooruit mogen kijken naar een nieuw jaar met nieuwe kansen. Daarom hebben we iets moois voor je: 10% korting op ALLES in onze Festileaks webshop!

Hoe werkt het?

In de Festileaks Festival Shop kun je heel veel kopen. Maar wát dan horen we je vragen? Nou denk aan hoodies, caps, t-shirts en sweaters! Alles om je toch nog even op de festivalweide te wanen. En dat in november. Dus gebruik de kortingscode: festifriday10 bij het afrekenen en hark die heerlijk warme festivaltruien naar binnen. Ook een mooie deal voor onder de kerstboom. Gegarandeerd een festivalgevoel met de feestdagen. Want je weet, home is waar je tentje staat.

Noot: deze actie loopt van Black Friday (27 november) tot en met Cyber Monday (30 november), dus sla nu je slag!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festileaks Festival Shop

Sinds de zomer van 2020 heeft Festileaks een eigen merchandise lijn. Daar kun je caps, hoodies, t-shirts en meer kopen! Kies je voor een leuke tekst achterop? Of is het logo van Festileaks genoeg. Niks is te gek. Meet je ons linksvoor? Superleuk als je ons wil steunen door een item uit de Festileaks Festival Shop te kopen. Daar kunnen onze vrijwilligers (hopelijk binnenkort) samen weer een paar biertjes van drinken.

Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Foals, Anderson .Paak, Queens of the Stone Age en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het mag de wereld rondreizen.