Mañana Mañana 2021 verplaatst naar augustus, met andere locatie

Mañana Mañana 2018

De organisatie van Mañana Mañana heeft vanwege de coronapandemie besloten het festival te verplaatsen naar 12 tot en met 15 augustus 2021. Hiermee hoopt men de kans op doorgang te vergoten. Het Achterhoekse festival krijgt tevens een nieuwe locatie.

Oorspronkelijk stond Mañana Mañana 2021 gepland in juni. Nu vestigt het festival haar hoop dus op augustus. Tickets van de geannuleerde editie van vorig jaar blijven geldig voor de aankomende editie. Had je nog geen ticket bemachtigd? De kaartverkoop start op 19 maart om 11:00 uur. Mocht Mañana Mañana in augustus onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan blijven de kaarten geldig voor de eerstvolgende editie.

Nieuwe locatie, maar waar?

Door de verplaatsing vindt Mañana Mañana niet op het vaste terrein rondom Kasteel Vorden plaats. Deze locatie is op de nieuwe datum namelijk niet beschikbaar. De organisatie is nu druk op zoek naar een nieuwe plek in de Achterhoek. De voorkeur gaat uit naar een bosrijke omgeving, zodat de magische omgeving van Mañana Mañana goed tot zijn recht komt.

Mañana Mañana 2021

Mañana Mañana 2018

Mañana Mañana is een festival zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Dat betekent muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen. Het mag allemaal! Voor afgelopen jaar stonden artiesten als Jo Goes Hunting en Joan Franka op het affiche. Hopelijk zien we deze acts dit jaar terug!

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2021

Locatie
Nederland
Vorden, Nederland
Datum 12-15 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.