Dans je verdriet Down the Rabbit Hole met deze mix!

1044

Down the Rabbit Hole gaat helaas niet door, maar niets houdt je tegen om thuis even helemaal loos te gaan met deze mix met bands die waren aangekondigd voor dit jaar.

Luister hieronder direct naar de mix via Mixcloud.

De eerste song in de mix is ‘Kom in de Cockpit’ (2005) van de Nederlander Spinvis. De tekst loopt over van de ellende, maar de muziek lucht behoorlijk op.

Even energiek is ‘Klapp Klapp’ van de Zweedse band Little Dragon, de eerste single van hun album ‘Nabuma Rubberband’ uit 2014 die jammer genoeg nooit een grote hit is geworden. Hun nieuwe album ‘New Me, Same Us’ mag er ook best zijn, maar dit nummer blijft onovertroffen.

Wanneer Little Dragon is uitgezongen komt de onbeleefde Britse rapper Slowthai uw huiskamer binnengevallen, eerst samen met Gorillaz (op het nummer ‘Momentary Bliss’ uit 2020) en vervolgens met Disclosure (op het nummer ‘My High’, ook van vorig jaar).

‘My High’ wordt achternagezeten door ‘Gosh’, het openingsnummer van de enige langspeler van Jamie xx, ‘In Colour’ uit 2015, dat zelf al snel wordt ingehaald door de epische riff van het IDLES-nummer ‘Colossus’. Fans van die band weten dat er aan het einde nog een verrassing volgt!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Wil je nog meer muziek van de line-up, check dan zeker ook onze Festileaks-playlist!

Meer festivalmixen vind je hier!

Behalve over Belgische festivals schrijf ik ook over ongewone festivalacts in andere landen en over festivals die zich specialiseren in eigenaardige genres.