Advertisement

Nieuw festival in Tilburg: Spoorpark LIVE met o.a. Kensington, Krezip, DI-RECT en Goldband

Krezip
Foto: Starsquid

Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker! De eerste editie van Spoorpark LIVE vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 augustus op het Spoorpark terrein. Op de planken staan onder andere Kensington, Danny Vera, Davina Michelle en Sophie Straat.

Spoorpark LIVE belooft een ‘uniek en zomers feest in het groene hart van de stad’ te worden. Het Spoorpark terrein ligt direct naast het centraal station van Tilburg. Het festival profileert zich als family friendly: een plek waar iedereen (vrienden, geliefden en familieleden) welkom zijn, ongeacht leeftijd of muzikale smaak.

Line-up

De voorlopige line-up voor Spoorpark LIVE 2021 is als volgt:

Zaterdag 14 augustus
Hoofdpodium (Sunflower): Krezip, Danny Vera, Davina Michelle, Rolf Sanchez
2e podium (Blossom): Gallowstreet, Splendid, Logan’s Close, Brass Rave Unit, St Paul b2b Leroy Rey, Kuif, FlamboyantFonk, DJ RonRon & Peto On Percussion, The Small Breed

Zondag 15 augustus
Hoofdpodium (Sunflower): Kensington, DI-RECT
2e podium (Blossom): Goldband, Sophie Straat, Samuel Monty, Kremlin Disko, PapaFarouk

Meer namen volgen spoedig, belooft de organisatie.

Tickets

De kaartverkoop voor Spoorpark Live 2021 start op 12 mei om 19:00 uur. Een ticket scoor je voor €42,50 (zaterdag) of €39,50 (zondag). Je bent er het hele weekend bij voor €64,50. Let op: dit zijn early bird-tarieven, die later nog oplopen. Naast reguliere tickets zijn er ook VIP-tickets beschikbaar en is er een vriendenkorting, waarbij je het zesde ticket gratis krijgt.

Voor alle informatie over de kaartverkoop, check je de website van Spoorpark Live. Je kunt je direct al pre-registreren voor de kaartverkoop via die website, dan ontvang je een ticketlink een uur voor de reguliere kaartverkoop (om 18:00 dus).

Spoorpark LIVE 2021

Niets hoeft, alles mag – de zomer ten voeten vooruit. Dat is het credo van Spoorpark LIVE. Het festival vindt voor het eerst plaats op 14 en 15 augustus 2021. Zoals de naam doet vermoeden, op het Spoorpark terrein in Tilburg, op 10 minuten lopen van het centraal station. Op de line-up staan onder andere Kensington, Krezip en DI-RECT. De kaartverkoop start op 12 mei, maar pre-registreren is al mogelijk. Voor meer informatie check je de website van Spoorpark LIVE.