Test je festivalkennis: doe 12 mei mee met de Festival Popquiz!

840
Credits: Rockstar Photographers

Als alles goed gaat kunnen we binnenkort de festivals weer aflopen. Maar weet je eigenlijk nog wel hoe het moet, dat festivallen? Om dat te testen organiseert Festileaks De Festival Popquiz, met natuurlijk te gekke prijzen die je kunt winnen. Pak je agenda er daarom bij en zet woensdag 12 mei 20:30 er met koeienletters in. Want dan presenteert Festileaks: De Festival Popquiz.

Tijdens De Festival Popquiz nemen we jouw festivalkennis eens goed onder de loep. Zes rondes lang wordt je overvallen met vragen over alle festival ins en outs. Zo kun jij laten zien hoe het ervoor staat met jouw kennis over de festivals. Ben jij degene die zich alle artiesten van 50 jaar Pinkpop kan herinneren of heel de geschiedenis van Sziget onder de loep genomen heeft? Doe dan met jouw festivalsquad mee aan De Festival Popquiz en wie weet gaan jullie samen naar een festival in het buitenland!

Naast het winnen van deze quiz en jezelf de koning(in) der festivalkennis te mogen noemen, kun je namelijk ook een te vette hoofdprijs winnen: met je hele team naar een buitenlands festival. Hierbij mag je kiezen uit 4-6 (afhankelijk van de grootte van je team) tickets voor Sziget, EXIT of Electric Castle. Dus waar wacht je nog op? Verzamel je festivalvrienden en wie weet staan jullie binnenkort samen in Oost-Europa.

Wat je moet weten over de Festival Popquiz

  • De Festival Popquiz start digitaal op woensdag 12 mei om 20:30;
  • Diezelfde woensdag kun je via deze pagina de gehele quiz volgen;
  • De quizantwoorden dienen ingeleverd te worden via Google Forms. Deze antwoordformulieren zijn vanaf woensdag 12 mei beschikbaar op deze pagina;
  • De hoofdprijs: met je hele team naar een festival in het buitenland (4-6 tickets naar keuze voor Sziget, EXIT of Electric Castle);
  • De dag erna ben je (als het goed is) vrij, want Hemelvaart, dus extra reden om drankjes koud te zetten!

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)