Ook Sziget 2021 gaat deze zomer niet door

Sziget 2019
Photo: Press Sziget 2019

Weer een festival dat we van de kalender mogen schrappen. Ook Sziget 2021 gaat deze zomer niet door. Dat maakt de organisatie achter het Hongaarse festival zojuist bekend.

Na heel wat denkwerk heeft de organisatie toch besloten om de stekker er uit te trekken. Zo kunnen ze de veiligheid van zowel de festivalbezoekers als de medewerkers en artiesten te garanderen.

“Gezien alle onzekerheden met betrekking tot reizen, accommodatie, horeca en de binnenlandse en internationale rol van coronapaspoorten, zijn we tot het besluit gekomen om ons vanaf nu voor te bereiden op Sziget 2022.” zegt Tamás Kádár, CEO van Sziget.

Het festival wordt meteen verplaats naar volgend jaar augustus. Een exacte datum is er nog niet. Tickets voor Sziget 2022 zijn volgende week wel al direct te winnen bij de Festival Popquiz die we bij Festileaks organiseren.

Tickets

Had jij tickets voor Sziget 2021 of Sziget 2020? Je tickets worden automatisch omzet naar Sziget 2022. Daarnaast wil de organisatie je belonen voor je loyaliteit in de vorm van een Gift Credit. Dit kun je later besteden aan de ticketshops van Sziget, Balaton Sound of Telekom VOLT, of op de festivals zelf.

Kun je er volgend jaar om een bepaalde reden niet bij zijn, dan kun je je kaarten omzetten naar een tegoed voor je Festival Account of een refund aanvragen. Dat kan tot 9 juni 2021 via de website van het festival. Ook kun je je ticket overdragen aan iemand anders die jouw Festival Account gebuikt.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen