Awakenings Festival verzet naar 2022

Awakenings Festival gaat ook dit jaar niet door. Het festival heeft geen vergunning gekregen van gemeente Haarlemmermeer. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Het grootste technofestival van Nederland was vanwege corona al verzet naar september. De organisatie ging er vanuit dat het evenement dan wel door zou kunnen gaan. Niets is helaas minder waar. Gemeente Haarlemmermeer geeft het festival geen vergunning. Dit vanwege het grote aantal evenementen dat plaats gaat vinden in september.

Het Haarlems Dagblad meldt dat er teveel festivals en andere festiviteiten plaatsvinden. De druk op de hulpdiensten wordt dan te groot. De politie en zorgmedewerkers hebben al hard genoeg moeten werken dit jaar. De gemeente vindt het niet verstandig hen weer onder druk te zetten met een grote hoeveelheid festivals.

Haarlemmermeer geeft voorrang aan evenementen die al gepland stonden in september. Het technofestival wordt daarom dus verzet naar 2022. Het is nog niet bekend welke andere festivals wel, en welke niet door kunnen gaan.

Check het officiële bericht van Awakenings hieronder.

https://www.instagram.com/p/CPpbnIlFVV6/?utm_source=ig_web_copy_link

Awakenings 2022

Awakenings is één van de grootste technofestivals ter wereld. Elk jaar komt een deinende mensenmassa samen in pittoreske Spaarnwoude om de longen uit hun lijf te dansen bij de ’s werelds grootste techno namen. 2020 zou de 20e editie worden, maar corona gooide roet in het eten. In 2022 zal de jubilieum editie nu plaatsvinden. Over de line-up van 2022 is nog niks bekend. Voorgaande edities beloven echter een stevige line-up met namen zoals Carl Cox, Amelie Lens en Charlotte de Witte.

  • Locatie: Spaarnwoude, Nederland
  • Datum: TBA
  • Kaartverkoop: TBA, tickets gekocht voor 2020 en 2021 kunnen omgezet worden naar 2022 tickets
  • Voor meer informatie kun je kijken op hun officiële site
Awakenings Eindhoven By Day Logo

Awakenings Eindhoven By Day 2024

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 27 januari 2024
Tickets Kopen