Personality Quiz: welke festivalfunctie past bij jou?

645
Eventure

Op een festival strooi je normaal gesproken met je zuurverdiende geld zoals Sinterklaas de pepernoten in de verste hoek zou smijten: zo hard mogelijk. Na afloop van het weekend check je dan ook vaak met het lood in je schoenen je bankieren-app. Dat wordt wéér geen nieuwe laptop deze maand. Maar wat als je nou het beste van beide werelden zou combineren? Juist, werken op een festival!

Terwijl je stilletjes geniet van de lekkere muziek en de ongeëvenaarde festivalsfeer rollen die keiharde pegels zo terug je portemonnee in. Achter de bar, bij de kassa of aan de ingang: het kan allemaal. Maar welke functie past nou het best bij jou? Speel onze Personality Quiz en vind jouw nieuwe favoriete bijbaan.

Meer info over werken op een festival? Check onze speciale pagina!

Werken op de festivals

Eventure - Werken op Festivals

Via Festileaks kun je jouw interesse kenbaar maken voor het werken op festivals. Hiervoor werken we samen met een aantal verschillende partners die het personeel leveren op festivals en evenementen in Nederland. Wanneer je je hebt ingeschreven, neemt één van onze partners contact met je op en volgt er een intakegesprek. Wanneer er een klik is, bepalen jullie samen op welke festivals je kunt worden ingezet. De zomer ligt aan je voeten!

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.