Festivallen in 2021? We tippen Untold in Roemenië, het mekka voor dancefans

Untold vuurwerk 2019
ALIVECOVERAGE

Genieten van een festival in 2021 is een zeldzaam iets. In Nederland valt er op dit moment weinig te dansen, daarom kun je het beter in het buitenland zoeken. Daar kun je wél je knaldrang kwijt! Een van die festivals die wel plaats kan vinden is in Roemenië, namelijk: Untold, waar je van 9 tot en met 12 september 4 dagen lang helemaal uit je plaat kan gaan.

Hoewel wij in Nederland dankzij een zwabberbeleid van ons kabinet maar festivals mogen organiseren tot 750 man, bestaat in het buitenland meer verstand van zaken. In tal van Europese landen zijn festivals gewoon toegestaan, bijvoorbeeld in Roemenië.

Op Untold 2021 kun je weer eens ouderwets in een mensenmassa staan. Maar dan ook echt een massa: 75.000 man komt die kant op! Je moet in bezit zijn van een geldig testbewijs, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs, maar verder is alles good to go.

Mekka voor dancefans

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'URSUS K Koufland MINUTE LIBERTATE LIBER UNTOLD VISA MAIN STAGE AFROJACK ALOK AZTECK JONES BENNY BENASSI DANNY AVILA DAVID GUETTA. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE DJ SNAKE FEDDE LE GRAND HUNGARIAN OPERA CLUJ JUSTIN MYLO KUNGS LOST FREQUENCIES MARTIN GARRIX. MARTIN SOLVEIG OFENBACH PAROV STELAR PAUL VAN DYK. QUINTINO SAM FELDT LIVE STEVE AOKI SUBCARPAȚI TCHAMI THE SCRIPT TUJAMO TYGA VAMA VINTAGE CULTURE Extasy wet Chio Dare tazz VLADCAZINO TikTok elrond HANGOVER PRO.TV Republica 9-12 SEPTEMBER 2021 CLUJ-NAPOCA TRANSYLVANIA UNTOLD.COM Bind'

Untold is uitgegroeid tot een mekka voor dancefans van over het hele continent, aangetrokken door zijn onberispelijke line-ups en baanbrekende visuele productie.

Wat er dit jaar op het menu staat? Onder andere: David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig, The Script, en de Amerikaanse rapper TYGA.

Studentenstad

De prachtige stad Cluj-Napoca, waar Untold Festival sinds 2015 plaatsvindt, ligt aan de noordwestelijke kant van Roemenië en wordt door velen beschouwd als de niet-officiële hoofdstad van Transsylvanië. Als een van de grootste studentensteden in Roemenië is Cluj gevuld met unieke cafés en pubs. Een tripje naar deze stad is dus sowieso al de moeite waard, laat staan als je het kunt combineren met een bezoek aan een festival.

Het zal een heerlijke nazomer worden op Untold in Cluj-Napoca (rond de 20 graden), dus haal je favoriete festivaloutfit uit de kast, trek je dansschoenen aan en let’s go!

Untold 2021

De 6e editie van Untold vindt plaats in Cluj-Napoca, Roemenië van 9 september tot en met 12 september 2021. Geniet van meer dan 200 DJ’s, artiesten en bands, waaronder David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script en Tyga tijdens de 4 dagen en 4 nachten van het festival.

Een dagticket kost €69,- en een weekendticket vanaf €159,- excl servicekosten.

Meer informatie vind je op www.untold.com

Untold Festival Logo

Untold Festival 2023

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 3-6 augustus 2023
Tickets Kopen