Mogelijke leak: komt Måneskin naar Pinkpop 2022?

Zien we de razend populaire band Måneskin volgend jaar terug op Pinkpop? Als we de evenementen op Google mogen geloven wel. Tussen de evenementen van de band is er ook een stop op 17 juni, de vrijdag van Pinkpop, te zien.

Wie ‘geplande evenementen Måneskin’ op Google zoekt krijgt een reeks van aankomende concerten en festivaloptredens van de Italiaanse rockband te zien. Tussen deze data staan ook de locatie en datum van Pinkpop: Landgraaf (Megaland), 17 juni. Dit optreden is tot dusver echter niet bekendgemaakt door de organisatie zelf. Op zowel de website van Pinkpop als die van Måneskin is hier niets over terug te vinden.

Ondanks dat het optreden nog niet officieel is, is het geen gekke gedachte dat Måneskin op gaat treden op Pinkpop 2022. De winnaars van het Songfestival zijn begin juni, op 5 en 6 juni, te vinden op de Duitse zusterfestivals Rock am Ring en Rock im Park. Kort na Pinkpop, op 24 juni is te band te vinden op het Noorse Tons of Rock. Tussen deze twee optredens is er nog genoeg ruimte om een stop in Landgraaf te maken.

Daarmee zou de groep rondom frontman Damiano David voor de tweede keer in 2022 een optreden geven op Nederlandse grond. Op 3 maart staat er namelijk een optreden in AFAS Live gepland. Deze show was binnen enkele minuten compleet uitverkocht.

Bekijk een screenshot van de evenementen op Google hier: