Swedish House Mafia naar Ziggo Dome

Een reünie waar de danceliefhebbers van zullen watertanden: het dancetrio Swedish House Mafia keert terug van hun sabbatical. Met de aankondiging van hun terugkeer is er direct een nieuwe tournee te vieren. De groep voegt daarmee ook een show in Amsterdam toe aan de agenda.

Fans van Sebastian Ingrosso, Axwell en Steve Angello zagen de terugkeer waarschijnlijk al een tijdje aankomen. De laatste periode kwam de naam van Swedish House Mafia steeds vaker terug op prominente plekken in wereldsteden waar de aanstaande tournee halt zal gaan houden. Op 21 oktober voegde ook de Ziggo Dome zich in dat rijtje.

Het optreden in Amsterdam vindt plaats op maandag 31 oktober 2022. De kaartverkoop voor het concert zal op vrijdag 29 oktober van start gaan om 10:00. Meer informatie is te vinden op de website van de Ziggo Dome.

Swedish House Mafia

In 2008 vormen Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso de groep Swedish House Mafia. Met z’n drieën maken ze vijf jaar lang hitgevoelige house en reizen ze de hele wereld af om in de grootste zalen te spelen. Het trio scoort hits met knallers als ‘One (Your Name)’ en ‘Don’t You Worry Child’. Ondanks al het succes besluiten ze op 24 juni 2012 de handdoek in de ring te gooien. Als vrienden kiezen ze ervoor om nog één keer op tour te gaan. Onder de noemer ‘One Last Tour’ reizen de Zweden nog eenmaal de wereld over en staan ze drie keer in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2018 kwam er een einde aan de stilte rondom het drietal. Swedish House Mafia keerde in 2019 terug. In 2022 zien we het trio na 10 jaar terug in Nederland.