Pinkpop introduceert luxe camping Glampink

1369

Pinkpop komt met een glamping genaamd: Glampink. Luxueus kamperen kan nu ook op Pinkpop.

Volledig opgeladen en fris aan een nieuwe Pinkpop-dag beginnen is nu ook mogelijk zonder dat je 5 jaar van tevoren een hotel moet boeken. Pinkpop introduceert de Glampink. In samenwerking met buurtgemeente Heerlen zorgt Pinkpop voor een luxe glamping. Op de locatie van het voormalige sportstadion Kaldeborn worden mooie accommodaties neergezet. Deze accommodaties bieden plek voor 2 tot 5 personen en kosten tussen de €200,- en €312,- per persoon.

Op de Glampink kun je gratis gebruik maken van douches en (doorspoel)toiletten. Daarnaast is er ook een plein waar je in alle rust kunt genieten van eten en drinken van lokale ondernemers. De Glampink is slechts 15 minuten wandelen van het Pinkpop terrein.

De tickets gaan vrijdag 5 november om 10 uur in de verkoop. Met alleen een Glampink ticket heb je geen toegang tot het festivalterrein. Voor toegang op het Pinkpopterrein moet je een apart festivalticket scoren.

Festitent

De vooropgezette blauwe tenten van Festitent komen tijdens deze editie weer terug. Net als voorgaande jaren staan deze tenten op camping B. Wat wel nieuw is, is dat alle tenten over een ‘darkmode’ beschikken. De tenten zijn met of zonder matras, kussen, tafel en stoelen vanaf 5 november 10.00 uur te boeken via Festitent.

Wilhelmina Sky Deck

Niet alleen de Glampink is nieuw. Voor een Pinkpop-ervaring van hoog niveau koop je een speciaal Wilhelmina Sky Deck ticket. Wat dacht je van perfect uitzicht op de mainstage? Of een de hospitality ruimte waar je heel de dag door kunt genieten van drankjes en hapjes? Met een Wilhemina Sky Deck ticket heb je dat allemaal.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Arrangementen Wilhelmina Sky Deck komen inclusief:

 • Dag- of weekendticket (3-dagen) voor het festival
 • Eigen entree tot het festival (binnen zonder rijen!)
 • Toegang tot het exclusieve verhoogde Wilhelmina Sky Deck
 • Vanaf het Deck perfect zicht over het festivalterrein en podia
 • Overdekte hospitality area
 • Onbeperkt drankjes: bier, wijn en fris in de hospitality ruimte
 • Verse koffie bereid door Barista
 • Culinaire hapjes en gerechtjes in de hospitality ruimte
 • Toegang tot het voorvak Mainstage
 • Watergespoelde toiletten
 • Lockers
 • Muntenautomaat
 • Een Amnesty International Pinkpop hoedje!
 • Mogelijkheid tot bijkopen parkeren op later moment

Zoveel luxe mag uiteraard wat kosten. Voor een Wilhelmina Sky Deck dagticket leg je namelijk €334,- neer. Wie een heel weekend wil genieten van alle extra’s moet €780,- aftikken. Deze tickets gaan, net als de Glampink tickets, vrijdag 5 november in de verkoop. Het Wilhelmina Sky Deck weekendticket is inclusief de camping. Dagjesmensen die ook graag op de camping willen overnachten, moeten hiervoor een los ticket scoren. Heb je al een ticket voor Pinkpop 2022 en wil je graag gebruik maken van al deze faciliteiten? Dan kun je via info@pinkpop.nl een upgrade aanvragen.

Pinkpop 2022

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties: het draait om de muziek op Pinkpop.

In 2021 zouden onder meer de Red Hot Chili Peppers optreden, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Gelukkig mogen we alweer vooruitkijken naar 2022. Dan zien we onder meer Pearl Jam, Metallica en Nothing But Thieves op de Limburgse festivalweide.

 • Locatie: Landgraaf, Nederland
 • Datum: 17-19 juni 2022
 • Tickets: kaarten van 2020 en 2021 blijven geldig voor 2022; overige kaarten zijn inmiddels in de verkoop
 • Meer informatie vind je terug op de festivalpagina
Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.