Draaimolen 2022 breidt uit naar twee dagen

Down The Rabbit Hole 2018
Photo credit: Festileaks

Draaimolen festival breidt uit in 2022. Het Tilburgse festival zal komende editie twee dagen lang duren.

Wie na een dag dansen op Draaimolen nog niet genoeg had, kan uitkijken naar de editie van 2022. De organisatie heeft namelijk besloten om een dag toe te voegen. Op 9 en 10 september 2022 zal Draaimolen plaatsvinden.

De organisatie vindt dat het tijd is voor nieuwe uitdagingen. Echter passen deze wilde dromen niet in 1 dag. Bij Draaimolen draait het al sinds het begin om de samenhang tussen elektronische muziek, kunst en stage design. Dat samen met de omliggende natuur uiteindelijk voor de gehele belevenis van Draaimolen zorgt. In 2022 blijft dit nog steeds de basis, maar dan dubbel zo lang!

Ook tijdens de komende editie kunnen bezoekers rekenen op onverwachte b2b’s, nieuwe artiesten en oude bekenden, live optredens, de welbekende secret b2b en nog veel meer. Over de line-up is nog niks bekend.

Ticketverkoop

De weekendtickets voor Draaimolen zijn sinds 15 december in de verkoop. Een early bird kost €90,90. Bezoekers hebben de mogelijkheid om te overnachten op de camping. Hier moet wel een los ticket voor worden aangeschaft. Deze kost €48,90. Liefhebbers van luxe kunnen hun tentje thuis laten. Er zijn verschillende accommodaties te boeken vanaf €306,90. Een camper/caravan ticket kost €30,90. Echter moet je naast je camper/caravan ticket ook een camping ticket hebben. Losse dagtickets zijn nog niet beschikbaar. Deze gaan in 2022 in de verkoop.

Draaimolen 2022

Draaimolen is een festival dat zich voornamelijk richt op elektronische muziek. Sinds 2012 zijn er verschillende evenementen georganiseerd vanuit Draaimolen en in 2014 vond de eerste editie van het festival plaats. Door de jaren heen hebben er verschillende grote dj’s gestaan als Nina Kraviz, Joris Voorn en The Blessed Madonna. Het affiche voor Draaimolen 2022 moet nog worden bekendgemaakt.

  • Locatie: MOB-complex, Tilburg
  • Datum: 9-10 september 2022
  • Tickets: Weekendtickets kosten €90,90. Dagtickets zijn nog niet te koop
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.
Draaimolen Festival Logo

Draaimolen Festival 2022

Locatie
Nederland
Tilburg, Nederland
Datum 9-10 september 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.