Eindejaarsspecial van de Festivalpodcast: De pieken van 2021 ?

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

Elke twee weken brengen Julia van KINK en Jos van Festileaks je helemaal op de hoogte over alles wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Zo ook deze week weer. De laatste aflevering van het jaar is vanaf nu te vinden in je favoriete podcastapp.

2021: we zullen je nooit vergeten. Omdat we gewoon van lijstjes houden en omdat we graag positieve momenten herbeleven, is deze aflevering een heus optimistisch jaaroverzicht. Elk hoogtepunt dat we 2021 beleefden passeert nog een keer de revue. Niet alleen jullie trouwe hosts delen hun favoriete momenten. Ook boekers, artiesten en fans komen met hun meest memorabele shows van het jaar. Als jij ook een keer een bijdrage aan de show wil leveren, dat kan! Join ons Whatsapp groepje via festileaks.com/whatsapp.

Verder in deze aflevering:

  • Live is Live: Een nieuw festival in België. Wat betekent dat voor het landschap?
  • Alle lof voor de nieuwe Pinkpop namen.
  • Jos deelt even zijn frustraties over The Chainsmokers
  • Sam Fender: dé artiest van het jaar?

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

https://open.spotify.com/episode/15CgD8WabMp4Lki5i71297?si=0c487653b5d947c7

Uitzending Gemist?

Mocht je deze aflevering nou veel te kort vinden, luister dan vooral vorige episodes terug. Laat vooral weten wat jouw favoriete afleveringen en rubrieken zijn.

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.