OH MY! Festival verhuist naar Rotterdam en kondigt eerste acts aan

OH MY! 2022 verhuist van Amsterdam naar Rotterdam. Het hiphopfestival tekent een deal van 5 jaar met voetbalstadion De Kuip en voegt een extra festivaldag toe.

Veel nieuws rondom OH MY! Festival. Een nieuwe locatie, een extra dag en de eerste namen voor de komende editie. Niemand minder dan Lil Baby en Lil Durk zijn de eerste bekendmakingen van het festival. Met de aankondiging van deze twee rappers begint de organisatie goed. Welke artiesten nog meer op het affiche staan wordt in januari bekend. Dan komt de organisatie met de volledige line-up.

Verhuizing

Na vier edities in Amsterdam wordt het 5-jarig jubileum in Rotterdam gevierd. OH MY! Festival, dat in 2016 is ontstaan, werd altijd in het Arenapark in georganiseerd. Festivaleigenaar Ufuk Baydar noemt de verhuizing naar De Kuip een logische stap.

“Rotterdam is altijd street culture minded geweest, het is de stad waar hiphop groot werd en nog altijd populair is. De stad is multicultureel, met meer dan 170 nationaliteiten. Daarbij past een groot R&B, hiphop, rap & afrobeats festival. Dit is een perfecte match.”

Naast de nieuwe locatie kunnen festivalgangers rekenen op een extra dag. Op 25 en 26 juni biedt OH MY! plek voor 80.000 bezoekers. De exclusieve voorverkoop start op 9 december. Om via de voorverkoop aan tickets te komen kun je je inschrijven op de site van het festival. Weekend tickets zijn beschikbaar vanaf €144,- (exclusief servicekosten).

OH MY! Festival 2022

OH MY! is een R&B, hiphop, rap en afrobeat festival dat in 2016 het levenslicht zag. Na vier succesvolle edities in het Arenapark in Amsterdam vindt de 5e editie plaats in Feyenoord stadion De Kuip. Tijdens eerdere edities stonden onder meer Ne-Yo, Roddy Rich, Wiz Khalifa en Trey Songz op de planken. Komende zomer kunnen bezoekers genieten van de optredens van Lil Baby en Lil Durk. In januari 2022 wordt de volledige line-up bekendgemaakt.

  • Locatie: De Kuip, Rotterdam
  • Datum: 25 & 26 juni 2022
  • Tickets: Weekendtickets kosten €144,- en zijn vanaf 9 december via de voorverkoop.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival