De Festivalpodcast: De uitdagingen voor festivalseizoen 2022 en veel aandacht voor ESNS

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

Je hebt er even op moeten wachten, maar na een stilte vanwege de feestdagen is de Festivalpodcast weer terug! Jos van Festileaks en Julia van KINK brengen je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van festivals en live muziek. Dit alles is te beluisteren in jouw favorite podcast-app!

Festivalalarm! Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 19 tot 22 januari 2022 dus praten we jullie helemaal bij over wat je dit weekend absoluut niet mag missen. Omdat we niet alleen de bands, maar ook de panels en lezingen missen hebben we ook ons eigen clubje experts over wat het festivalseizoen van dit jaar te wachten staat. Heb jij nog ESNS tips, spannende anecdotes, of gewoon zin om te kletsen? Join ons Whatsapp groepje via festileaks.com/whatsapp.

Verder in deze aflevering:

  • Waar zitten de onzekerheden voor de festivalzomer van 2022?
  • Coachella trekt een blik artiesten van wereldformaat open.
  • De voorbereidingen op ESNS van NONCHELANGE.
  • Een ESNS clash service: pak je Froukje, 4B2M of Prins S. en de Geit?
  • Een einde aan de Springsteen-soap.

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

Uitzending Gemist?

Als je denkt: ‘dit smaakt naar meer,’ niet getreurd! We hebben een heel archief met alle voorgaande afleveringen. Bijvoorbeeld een panel met festivaldirecteuren, live van Eurosonic/Noorderslag 2019 en veel meer van dat soort leuks! Laat vooral weten wat jouw favoriete afleveringen en rubrieken zijn. Oude afleveringen terugluisteren

Festivalpodcast
Photo: Nathan Reinds

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.