No Guts No Glory organiseert mini-Lowlands voor zieke Brasil met o.a. The Opposites en Kees van Hondt

Een bijzondere gebeurtenis afgelopen weekend in de Paradiso in Amsterdam. Bij Lowlands-fan Brasil (22) werd afgelopen jaar een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. Het was haar laatste wens om nog eens naar Lowlands te gaan met haar vrienden. Stichting No Guts No Glory heeft dat afgelopen weekend met een speciale editie van het festival voor haar mogelijk gemaakt.

The Opposites, De Likt, Naaz, Kees van Hondt en Aux tha Masterfader hebben hun medewerking verleend en opgetreden bij het mini-festival in de Paradiso in Amsterdam. Het festival werd bezocht door de naasten van Brasil, die zelf via een videoverbinding aanwezig was omdat ze kort voor de show helaas moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

De zaal is voor Brasil en haar vrienden zaterdag omgetoverd tot een heus festivalterrein, inclusief DJ’s, een foodcourt met foodtrucks en natuurlijk spectaculaire optredens van haar favoriete artiesten. De beste vriend van Brasil presenteerde het festival.

Festileaks wenst Brasil en haar naasten ontzettend veel sterkte. Dankzij stichting No Guts No Glory heeft het festival plaats kunnen vinden. De stichting maakt bijzondere muzikale belevenissen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Wil je een bijdrage leveren aan dit fantastische initiatief? Doneer dan via deze link.

Lowlands Logo

Lowlands 2002

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 23-25 augustus 2002
Tickets Niet meer beschikbaar.