Nieuw festival in Brussel door Rock Werchter en Tomorrowland

Foto: Lotte Schrander

Rock Werchter en Tomorrowland slaan de handen in elkaar. Zo komen beide festivals met hun muzikale kindje, genaamd CORE Festival. De eerste editie vindt plaats op 27 en 28 mei 2022 in het Ossegempark te Brussel.

België is een festival rijker. Rock Werchter en Tomorrowland maken een nieuw festivalconcept bekend. Ontmoet CORE Festival: een tweedaags boutique festival dat in het Brusselse Ossegempark plaatsvindt. De organisatie wil graag elk zintuig prikkelen. Zo wordt het een perfecte mix tussen kunst, natuur en muziek.

Het festival doorbreekt de grenzen tussen indie, hiphop, elektronica, en dance. Daarnaast is er ook plaats voor aankomend talent en internationale helden. Daar blijft het niet bij. Zo is er meer dan muziek alleen, het festival dompelt je onder in de schoonheid van de ruwe natuur. Ook de kunst-, geluids- en lichtinstallaties lijken veel belovend. Met een heerlijke foodbeleving stellen ze ons hongergevoel niet teleur.

Tickets

De reguliere kaartverkoop voor het nieuwe festival gaat op 24 februari van start. Wie zich inschrijft voor de voorverkoop kan eerder zijn tickets scoren. Hiervoor omcirkel je woensdag 23 februari 11:00 in je agenda. Daarnaast profiteer je ook nog van een fikse korting. Een dagpas kost je €69,-. Voor een weekend vol plezier betaal je €129,-.

CORE Festival 2022

Rock Werchter 2018
Photo: Louise Vos / Festileaks

CORE Festival is het muzikale kindje van Rock Werchter en Tomorrowland. Het festival kiest voor voor diverse genres. Zo krijg je een boeiende mix voorgeschoteld met onder meer indie, hiphop, elektronica, en dance. Maar er is meer dan alleen muziek. De organisatie dompelt je onder in de schoonheid van de natuur. Daarnaast beloven de kunst-, geluids- en lichtinstallaties de moeite waard te zijn.

  • Locatie: Ossegempark, Brussel
  • Datum: 27-28 mei 2022
  • Tickets: verkoop start op 24 februari. Dagkaarten kosten €69,-. Weekendpas voor €129,-.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.

CORE Festival Logo

CORE Festival 2022

Locatie
België
Brussel, België
Datum 27-28 mei 2022
Line-up
Jamie xx
Paul Kalkbrenner
Shygirl
Tickets Niet meer beschikbaar.